We hebben niets hebben tegen Writing's on the Wall van Sam Smith als themasong van de 24ste aflevering van de James Bond-saga, maar het lijdt geen twijfel dat de song niet kan tippen aan die van zijn voorganger, het grandioze Skyfall van Adele waarvoor de zangeres in 2013 een Oscar won.

De op het eerste gezicht onwaarschijnlijke mashup van DJ Poulpi geeft ons heel veel zin om de taak in de toekomst aan Josh Homme toe te vertrouwen - of zelfs snaren toe te voegen op zijn volgende titels van Queens of the Stone Age. In afwachting kunt u hierboven naar de zeer geslaagde mix luisteren.

We hebben niets hebben tegen Writing's on the Wall van Sam Smith als themasong van de 24ste aflevering van de James Bond-saga, maar het lijdt geen twijfel dat de song niet kan tippen aan die van zijn voorganger, het grandioze Skyfall van Adele waarvoor de zangeres in 2013 een Oscar won. De op het eerste gezicht onwaarschijnlijke mashup van DJ Poulpi geeft ons heel veel zin om de taak in de toekomst aan Josh Homme toe te vertrouwen - of zelfs snaren toe te voegen op zijn volgende titels van Queens of the Stone Age. In afwachting kunt u hierboven naar de zeer geslaagde mix luisteren.