De Gentse Bijloke kent van 7 tot 18 juli weer het Gent Jazz Festival. Een eerste reeks namen zijn alvast indrukwekkend. Onder andere Norah Jones, Daniel Lanois Black Dub, Chick Corea Freedom Band, Daniel Lanois Black Dub feat. Trixie Whitley & Brian Blade en Joe Bonamassa beloofden deze zomer het festival aan te doen.

Headliner Norah Jones opent het festival op 7 juli, die dag stelt ze haar nieuwe album The Fall voor. Die eerste dag kunt u ook de winnaar van de Jong Jazztalent Gent wedstrijd: De Beren Gieren aan het werk zien. Het festival afsluiten is dan weer voor Daniel Lanois Black Dub feat. Trixie Whitley en Brian Blade. Ook Joe Bonamassa is op de laatste dag aan de beurt.

Tickets zijn vanaf nu ook beschikbaar.

God, wat een stem! Onze Trixie Whitley met Daniel Lanois en Brian Blade.


Elisah Vandaele

De Gentse Bijloke kent van 7 tot 18 juli weer het Gent Jazz Festival. Een eerste reeks namen zijn alvast indrukwekkend. Onder andere Norah Jones, Daniel Lanois Black Dub, Chick Corea Freedom Band, Daniel Lanois Black Dub feat. Trixie Whitley & Brian Blade en Joe Bonamassa beloofden deze zomer het festival aan te doen. Headliner Norah Jones opent het festival op 7 juli, die dag stelt ze haar nieuwe album The Fall voor. Die eerste dag kunt u ook de winnaar van de Jong Jazztalent Gent wedstrijd: De Beren Gieren aan het werk zien. Het festival afsluiten is dan weer voor Daniel Lanois Black Dub feat. Trixie Whitley en Brian Blade. Ook Joe Bonamassa is op de laatste dag aan de beurt.Tickets zijn vanaf nu ook beschikbaar. God, wat een stem! Onze Trixie Whitley met Daniel Lanois en Brian Blade. Elisah Vandaele