Bryan Ferry, die bekendheid verwierf met het legendarische Roxy Music, stak samen met The Bryan Ferry Orchestra zijn nummers in een jazzjasje, en maakte er voor de gelegenheid pareltjes van in de stijl van de roaring twenties. Deze herwerkingen bundelde hij op zijn album 'The Jazz Age', dat hij op 15 juli exclusief komt voorstellen op Gent Jazz Festival.

Eerder die dag zullen ook Eric Legnini 'Sing Twice' en Bobby Womack op het festival te zien zijn. De passage van die laatste stond eerder gepland op 21 juli, maar werd verplaatst naar de 15e wegens een programmatiewijziging. Daardoor zijn er op 21 juli geen concerten meer voorzien. Wie reeds een ticket had, kan die zonder bijkomende kosten omruilen voor een ticket voor 15 juli, een andere festivaldag, of een terugbetaling vragen. Let wel: dit kan enkel tot 1 juni.

Tickets kosten 37 euro in voorverkoop, en 42 euro op een 'Special Night'. Wie liever een driedagenpas koopt, telt 92 euro neer in voorverkoop, en 240 euro voor een festivalpas. (JD)

Bryan Ferry, die bekendheid verwierf met het legendarische Roxy Music, stak samen met The Bryan Ferry Orchestra zijn nummers in een jazzjasje, en maakte er voor de gelegenheid pareltjes van in de stijl van de roaring twenties. Deze herwerkingen bundelde hij op zijn album 'The Jazz Age', dat hij op 15 juli exclusief komt voorstellen op Gent Jazz Festival. Eerder die dag zullen ook Eric Legnini 'Sing Twice' en Bobby Womack op het festival te zien zijn. De passage van die laatste stond eerder gepland op 21 juli, maar werd verplaatst naar de 15e wegens een programmatiewijziging. Daardoor zijn er op 21 juli geen concerten meer voorzien. Wie reeds een ticket had, kan die zonder bijkomende kosten omruilen voor een ticket voor 15 juli, een andere festivaldag, of een terugbetaling vragen. Let wel: dit kan enkel tot 1 juni. Tickets kosten 37 euro in voorverkoop, en 42 euro op een 'Special Night'. Wie liever een driedagenpas koopt, telt 92 euro neer in voorverkoop, en 240 euro voor een festivalpas. (JD)