Deze komedie werd geregisseerd door Jordan Vogt-Roberts, die eerder al meewerkte aan 'Funny or Die Presents'. Chris Galletta schreef het script en zag hoe de film heel wat furore maakte op het Sundance filmfestival eerder dit jaar. 'The Kings of Summer', dat toen nog Toy's House heette, viel duidelijk in de smaak en werd opgekocht door distributeur CBS Films.

Tienervrienden Joe (Nick Robinson) en Patrick (Gabriel Basso) hebben genoeg van hun bemoeizieke ouders. Samen met de excentrieke en onvoorspelbare Biaggio (Moises Arias) besluiten ze de zomer door te brengen in de bossen. De jongens bouwen er hun eigen huis en leven van wat de natuur hen te bieden heeft. Het leven is mooi zonder zorgen, maar al snel wordt hun vriendschap op de proef gesteld. Een voor een beseffen ze hoe belangrijk familie is en dat je er niet zomaar van wegloopt.

Deze trailer valt enorm in de smaak en weet het energieke van de jeugd mooi in beeld te brengen zonder een karrevracht aan seks en drugs. 'The Kings of Summer' lijkt een volgend lid te gaan worden in het kleine clubje van echt sterke coming-of-agefilms.

De release van 'The Kings of Summer' is gepland op 31 mei. (JH)

Deze komedie werd geregisseerd door Jordan Vogt-Roberts, die eerder al meewerkte aan 'Funny or Die Presents'. Chris Galletta schreef het script en zag hoe de film heel wat furore maakte op het Sundance filmfestival eerder dit jaar. 'The Kings of Summer', dat toen nog Toy's House heette, viel duidelijk in de smaak en werd opgekocht door distributeur CBS Films. Tienervrienden Joe (Nick Robinson) en Patrick (Gabriel Basso) hebben genoeg van hun bemoeizieke ouders. Samen met de excentrieke en onvoorspelbare Biaggio (Moises Arias) besluiten ze de zomer door te brengen in de bossen. De jongens bouwen er hun eigen huis en leven van wat de natuur hen te bieden heeft. Het leven is mooi zonder zorgen, maar al snel wordt hun vriendschap op de proef gesteld. Een voor een beseffen ze hoe belangrijk familie is en dat je er niet zomaar van wegloopt. Deze trailer valt enorm in de smaak en weet het energieke van de jeugd mooi in beeld te brengen zonder een karrevracht aan seks en drugs. 'The Kings of Summer' lijkt een volgend lid te gaan worden in het kleine clubje van echt sterke coming-of-agefilms. De release van 'The Kings of Summer' is gepland op 31 mei. (JH)