De officiële video van de superhit 'Gangnam Style' van de Zuid-Koreaanse popsensatie Psy werd meer dan 1 miljard keer bekeken op YouTube. Psy is de eerste artiest waarvan de video de kaap van 1 miljard views heeft overschreden.

Vorig zomer verscheen de clip van 'Gangnam style' voor het eerste op YouTube. Het nummer groeide uit dit een wereldwijde hit en het opvallende dansje wist veel mensen aan te steken. In een recordtempo ging het nummer van de 34-jarige Psy de wereld rond. Ook de teller van YouTube bleef maar verder draaien en nu heeft de video de kaap van 1 miljard views overschreden. Daarmee is hij de Canadese zanger Justin Bieber een streepje voor. (LVR)

De officiële video van de superhit 'Gangnam Style' van de Zuid-Koreaanse popsensatie Psy werd meer dan 1 miljard keer bekeken op YouTube. Psy is de eerste artiest waarvan de video de kaap van 1 miljard views heeft overschreden. Vorig zomer verscheen de clip van 'Gangnam style' voor het eerste op YouTube. Het nummer groeide uit dit een wereldwijde hit en het opvallende dansje wist veel mensen aan te steken. In een recordtempo ging het nummer van de 34-jarige Psy de wereld rond. Ook de teller van YouTube bleef maar verder draaien en nu heeft de video de kaap van 1 miljard views overschreden. Daarmee is hij de Canadese zanger Justin Bieber een streepje voor. (LVR)