Begin deze maand moest de Zuid-Koreaanse zanger Psy Justin Bieber met Baby nog voor laten gaan, maar nu heeft hij ook de populaire Canadese zanger van de troon gestoten: Gangnam Style is officieel het meest bekeken filmpje ooit op You Tube.

Gangnam Style kwam uit in juli van dit jaar en sindsdien heeft het lied, de clip en vooral het dansje dat lijkt op het berijden van een onzichtbaar paard de hele wereld veroverd. Ondertussen hebben 803.761.928 mensen de video op You Tube bekeken tegen 803.658.345 voor Justin Bieber.

Gangnam Style is genoemd naar een luxe wijk in Seoel, gekend voor dure boetieks, trendy bars en restaurants waar regelmatig celebrities gespot worden. In de clip steekt Psy de draak met de rijke Koreanen.

De clip heeft overigens ook veel bekende fans die het dansje allemaal op hun eigen manier proberen na te bootsen:

Secretaris-generaal van de NAVO Ban Ki Moon

Heidi Klum

De Chinese kunstenaar Ai Wei Wei

Madonna

De enige echt versie

(MS)

Begin deze maand moest de Zuid-Koreaanse zanger Psy Justin Bieber met Baby nog voor laten gaan, maar nu heeft hij ook de populaire Canadese zanger van de troon gestoten: Gangnam Style is officieel het meest bekeken filmpje ooit op You Tube. Gangnam Style kwam uit in juli van dit jaar en sindsdien heeft het lied, de clip en vooral het dansje dat lijkt op het berijden van een onzichtbaar paard de hele wereld veroverd. Ondertussen hebben 803.761.928 mensen de video op You Tube bekeken tegen 803.658.345 voor Justin Bieber. Gangnam Style is genoemd naar een luxe wijk in Seoel, gekend voor dure boetieks, trendy bars en restaurants waar regelmatig celebrities gespot worden. In de clip steekt Psy de draak met de rijke Koreanen. De clip heeft overigens ook veel bekende fans die het dansje allemaal op hun eigen manier proberen na te bootsen:Secretaris-generaal van de NAVO Ban Ki MoonHeidi Klum De Chinese kunstenaar Ai Wei Wei MadonnaDe enige echt versie (MS)