Zanger en gitarist Leroy 'Sugerfoot' Bonner scheerde hoge toppen met zijn funkband Ohio Players tijdens de jaren 70. 'Fire', 'Love rollercoaster' - in 1996 gecoverd door The Red Hot Chili Peppers -, 'Skin Tight' en 'Funky Worm' waren de bekendste hits. Bonner stond ook bekend om zijn flamboyante outfits.

Het overlijden van de frontman werd bekendgemaakt door de familie van de zanger op de Facebookpagina van Sugarfoot's Ohio Players, een spin-off van de band. De doodsoorzaak werd niet meegegeven. Hij was 69 jaar. (DB)

Zanger en gitarist Leroy 'Sugerfoot' Bonner scheerde hoge toppen met zijn funkband Ohio Players tijdens de jaren 70. 'Fire', 'Love rollercoaster' - in 1996 gecoverd door The Red Hot Chili Peppers -, 'Skin Tight' en 'Funky Worm' waren de bekendste hits. Bonner stond ook bekend om zijn flamboyante outfits.Het overlijden van de frontman werd bekendgemaakt door de familie van de zanger op de Facebookpagina van Sugarfoot's Ohio Players, een spin-off van de band. De doodsoorzaak werd niet meegegeven. Hij was 69 jaar. (DB)