Op zondag 13 december geven de acteurs van Bevergem samen met een gelegenheidsband een uniek concert in de AB in Brussel. In het kader van De Warmste Week van Music for Life en ten voordele van Unicef, het Kinderfonds van de Verenigde Naties. Met Bevergem for Life presenteert master of ceremony Freddy De Vadder een muzikale trip door de soundtrack van de successerie.

Zo worden nummers gebracht van de Evil Superstars, Fleetwood Mac, Beck, Grace Jones en Supertramp. De Vadder schaarde met drummer Dirk Jans, bassist Ben Brunin, gitaristen Thomas Vanelslander en Steven Janssens en toetsenist David Poltrock topmuzikanten achter zich. "Bevergem for Life is een initiatief van Canvas in samenwerking met De Wereldvrede, BroekToe bvba, Busstop vzw en organisator Peter Verstraelen Agency. Tickets zijn vanaf komende maandag te koop.

Op zondag 13 december geven de acteurs van Bevergem samen met een gelegenheidsband een uniek concert in de AB in Brussel. In het kader van De Warmste Week van Music for Life en ten voordele van Unicef, het Kinderfonds van de Verenigde Naties. Met Bevergem for Life presenteert master of ceremony Freddy De Vadder een muzikale trip door de soundtrack van de successerie. Zo worden nummers gebracht van de Evil Superstars, Fleetwood Mac, Beck, Grace Jones en Supertramp. De Vadder schaarde met drummer Dirk Jans, bassist Ben Brunin, gitaristen Thomas Vanelslander en Steven Janssens en toetsenist David Poltrock topmuzikanten achter zich. "Bevergem for Life is een initiatief van Canvas in samenwerking met De Wereldvrede, BroekToe bvba, Busstop vzw en organisator Peter Verstraelen Agency. Tickets zijn vanaf komende maandag te koop.