Het moet per abuis geweest zijn. Of ze werden door de organisatoren van Rock Werchter teruggefloten. Maar feit is dat Foo Fighters heel even zélf hun komst naar het Belgische rockfestival hadden aangekondigd op hun officiële website. Enkele uren later was de concertdatum - zondag 2 juli, de slotdag dus - alweer verwijderd.

Wanneer Rock Werchter zelf naar buiten zal komen met het nieuws, is niet bekend. Maar lang zal het niet duren.

Vorig jaar stonden Dave Grohl en zijn kompanen ook al op de affiche van Rock Werchter, maar het rockfeestje ging uiteindelijk niet door nadat de frontman zijn been brak bij een val van het podium in het Zweedse Heden, enkele weken voor het festival. (DB)

Het moet per abuis geweest zijn. Of ze werden door de organisatoren van Rock Werchter teruggefloten. Maar feit is dat Foo Fighters heel even zélf hun komst naar het Belgische rockfestival hadden aangekondigd op hun officiële website. Enkele uren later was de concertdatum - zondag 2 juli, de slotdag dus - alweer verwijderd. Wanneer Rock Werchter zelf naar buiten zal komen met het nieuws, is niet bekend. Maar lang zal het niet duren.Vorig jaar stonden Dave Grohl en zijn kompanen ook al op de affiche van Rock Werchter, maar het rockfeestje ging uiteindelijk niet door nadat de frontman zijn been brak bij een val van het podium in het Zweedse Heden, enkele weken voor het festival. (DB)