In totaal zal de band acht optredens geven. Helaas zullen die niet in Belgische garages plaatsvinden: enkel fans in de buurt van New York, Dallas, Chicago, Washington DC, Minneapolis, Toronto, Denver of Seattle mogen hopen op een bezoek.

Om kans te maken op een exclusief optreden moeten fans kort uitleggen waarom ze een bezoek verdienen en een foto van hun garage doorsturen. Per optreden mogen maar een vijftigtal fans binnen. De concertreeks start op acht april in New York.

Op 12 april komt het nieuwe album 'Wasting Light' uit. De band nam hun jongste plaat op in de garage van frontman Dave Grohl, vandaar dus de inspiratie voor de garagewedstrijd.

www.foofighters.com

In totaal zal de band acht optredens geven. Helaas zullen die niet in Belgische garages plaatsvinden: enkel fans in de buurt van New York, Dallas, Chicago, Washington DC, Minneapolis, Toronto, Denver of Seattle mogen hopen op een bezoek. Om kans te maken op een exclusief optreden moeten fans kort uitleggen waarom ze een bezoek verdienen en een foto van hun garage doorsturen. Per optreden mogen maar een vijftigtal fans binnen. De concertreeks start op acht april in New York. Op 12 april komt het nieuwe album 'Wasting Light' uit. De band nam hun jongste plaat op in de garage van frontman Dave Grohl, vandaar dus de inspiratie voor de garagewedstrijd. www.foofighters.com