Een 'rave' op de Brusselse kanalen? Het bestaat, en u kunt er bij zijn.

Op 12 juli organiseert Focus samen met Brussel Bad Focus Rescue, een exclusieve party in een rondvarende boot op de binnenwateren van onze hoofdstad. Na een aperitief op de kaai gaat u aan boord van de Boat Club, en kunt u vier uur lang fuiven op de kanalen van Brussel, op de beats van dj's Villa en Compuphonic.

WAT? Een fuif aan boord van de Boat Club, op de kanalen van Brussel, in het kader van Brussel Bad. Dj's Villa en Compuphonic zorgen vier uur lang voor de beats.

WAAR? Akenkaai - Saincteletteplein in Brussel.

WANNEER?
Op 12/7. Tussen 17 en 23 uur is er een warming-up in de Croisetteke van Brussel Bad, met enkele Focus-dj's (Agent Palmer, DJ Kwak...), daarna schepen we in voor een feest onder de sterren tot 3 uur 's ochtends.

PRIJS? 12 euro - 10 euro in voorverkoop. Toegang tot de warming-up is gratis. Aan boord is slechts plaats voor 200 clubbers, dus wees er snel bij.

Bestel uw ticket via www.brusselbad.be

Een 'rave' op de Brusselse kanalen? Het bestaat, en u kunt er bij zijn. Op 12 juli organiseert Focus samen met Brussel Bad Focus Rescue, een exclusieve party in een rondvarende boot op de binnenwateren van onze hoofdstad. Na een aperitief op de kaai gaat u aan boord van de Boat Club, en kunt u vier uur lang fuiven op de kanalen van Brussel, op de beats van dj's Villa en Compuphonic.WAT? Een fuif aan boord van de Boat Club, op de kanalen van Brussel, in het kader van Brussel Bad. Dj's Villa en Compuphonic zorgen vier uur lang voor de beats. WAAR? Akenkaai - Saincteletteplein in Brussel. WANNEER? Op 12/7. Tussen 17 en 23 uur is er een warming-up in de Croisetteke van Brussel Bad, met enkele Focus-dj's (Agent Palmer, DJ Kwak...), daarna schepen we in voor een feest onder de sterren tot 3 uur 's ochtends. PRIJS? 12 euro - 10 euro in voorverkoop. Toegang tot de warming-up is gratis. Aan boord is slechts plaats voor 200 clubbers, dus wees er snel bij.Bestel uw ticket via www.brusselbad.be