Het zijproject draagt voorlopig de simpele naam Side Project. Dat Welch zich op stort op het genre, komt niet als een grote verrassing. Recent sprak de zangeres nog haar lof uit voor Calvin Harris, die haar single 'Spectrum' van een remix voorzag. Welch vond dat hij er met glans in geslaagd was het euforische met het melancholische te vermengen.

Meer details over de eerste track van Side Project zijn nog niet gekend, maar wie weet licht de zangeres een tipje van de sluier op tijdens het optreden zondag op de Mainstage van Werchter . (MVG)

Het zijproject draagt voorlopig de simpele naam Side Project. Dat Welch zich op stort op het genre, komt niet als een grote verrassing. Recent sprak de zangeres nog haar lof uit voor Calvin Harris, die haar single 'Spectrum' van een remix voorzag. Welch vond dat hij er met glans in geslaagd was het euforische met het melancholische te vermengen. Meer details over de eerste track van Side Project zijn nog niet gekend, maar wie weet licht de zangeres een tipje van de sluier op tijdens het optreden zondag op de Mainstage van Werchter . (MVG)