Vincent Haycock regisseerde de clip voor 'What Kind of Man', de lead single van de nieuwe plaat van Florence Welch. In haar derde album 'How Big, How Blue, How Beautiful' legt de zangeres haar ziel bloot en ook in de videoclip voor haar eerste single laat ze haar zielenroerselen op ons los.

Samen creëren Vincent Haycock en Florence Welch een elektrische esthetica, die de tekst en de melodie van het nummer kracht bijzetten.

Het duo werkte eerder al samen voor 'Lover to Lover' en 'Sweet Nothing'. Ontdek hieronder hoe de nieuwe clip tot stand kwam, welke onderdelen geïnspireerd werden door het leven van de Britse zangeres en hoe de video als een catharsis was voor Florence Welch. (LP)

Vincent Haycock regisseerde de clip voor 'What Kind of Man', de lead single van de nieuwe plaat van Florence Welch. In haar derde album 'How Big, How Blue, How Beautiful' legt de zangeres haar ziel bloot en ook in de videoclip voor haar eerste single laat ze haar zielenroerselen op ons los. Samen creëren Vincent Haycock en Florence Welch een elektrische esthetica, die de tekst en de melodie van het nummer kracht bijzetten. Het duo werkte eerder al samen voor 'Lover to Lover' en 'Sweet Nothing'. Ontdek hieronder hoe de nieuwe clip tot stand kwam, welke onderdelen geïnspireerd werden door het leven van de Britse zangeres en hoe de video als een catharsis was voor Florence Welch. (LP)