De groep van zangeres Florence Welch is na de Duitse metalband Rammstein de tweede naam die in 2016 op de affiche van het festival zal prijken. Rock Werchter vindt in 2016 plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli.

Florence & The Machine scoorde eerst radiohits met "Dog days are over" en "You got the love" om vervolgens in 2009 door te breken met het debuutalbum "Lungs". In 2011 volgde "Ceremonials" en in 2015 "How big, how blue, how beautiful". De groep heeft ondertussen al een hele resem hits zoals "Spectrum", "Never let me go", "What kind of man" en "Ship to wreck".

De groep van zangeres Florence Welch is na de Duitse metalband Rammstein de tweede naam die in 2016 op de affiche van het festival zal prijken. Rock Werchter vindt in 2016 plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Florence & The Machine scoorde eerst radiohits met "Dog days are over" en "You got the love" om vervolgens in 2009 door te breken met het debuutalbum "Lungs". In 2011 volgde "Ceremonials" en in 2015 "How big, how blue, how beautiful". De groep heeft ondertussen al een hele resem hits zoals "Spectrum", "Never let me go", "What kind of man" en "Ship to wreck".