De band, die in de jaren 70 veel succes kende met nummers als "Go Your Own Way", maakte daarmee meteen een einde aan de geruchten die al maanden circuleerden. Nicks voegde eraan toe dat de band aan nieuwe nummers werkt die tijdens de tournee zouden gebracht worden.

Niet alleen zou er een nieuwe tournee op handen zijn, Fleetwood Mac zou ook in de running zijn als een van de headliners van Glastonbury Festival. Organisator Emily Davis wou echter nog niets bevestigen: "Het zou natuurlijk fantastisch zijn om Fleetwood Mac te strikken, maar we hebben nog niet met hen gepraat. Maar het is natuurlijk nog vroeg."

Glastonbury vindt volgend jaar plaats van 26 tot en met 30 juni. Het festival is al volledig uitverkocht. (JV)

De band, die in de jaren 70 veel succes kende met nummers als "Go Your Own Way", maakte daarmee meteen een einde aan de geruchten die al maanden circuleerden. Nicks voegde eraan toe dat de band aan nieuwe nummers werkt die tijdens de tournee zouden gebracht worden. Niet alleen zou er een nieuwe tournee op handen zijn, Fleetwood Mac zou ook in de running zijn als een van de headliners van Glastonbury Festival. Organisator Emily Davis wou echter nog niets bevestigen: "Het zou natuurlijk fantastisch zijn om Fleetwood Mac te strikken, maar we hebben nog niet met hen gepraat. Maar het is natuurlijk nog vroeg." Glastonbury vindt volgend jaar plaats van 26 tot en met 30 juni. Het festival is al volledig uitverkocht. (JV)