De nieuwe, vijf songs tellende EP 'M3LL155X' is haar eerste werkstuk na het straffe debuutalbum 'LP1'. Opnieuw is er audiovisuele vernuftigheid mee gemoeid. Vier nummers ('Figure 8', 'I'm Your Doll', 'In Time' en 'Glass & Patron') verwerkte de Londense r&b-ster in een zelfgeregisseerde, verbluffende kortfilm waarin ze zwangerschap conceptualiseert als een proces van kommer en kwel, maar ook als de geboorte van iets nieuws en bevrijding.

'M3LL155X' (binnenkort verkrijgbaar op vinyl) is een nieuw hoofdstuk in het ambitieuze en creatieve project van FKA twigs. Welkom in het universum van een bijzondere artieste.

De nieuwe, vijf songs tellende EP 'M3LL155X' is haar eerste werkstuk na het straffe debuutalbum 'LP1'. Opnieuw is er audiovisuele vernuftigheid mee gemoeid. Vier nummers ('Figure 8', 'I'm Your Doll', 'In Time' en 'Glass & Patron') verwerkte de Londense r&b-ster in een zelfgeregisseerde, verbluffende kortfilm waarin ze zwangerschap conceptualiseert als een proces van kommer en kwel, maar ook als de geboorte van iets nieuws en bevrijding. 'M3LL155X' (binnenkort verkrijgbaar op vinyl) is een nieuw hoofdstuk in het ambitieuze en creatieve project van FKA twigs. Welkom in het universum van een bijzondere artieste.