"Kijken hoe Trump op de loer lag achter Hillary tijdens het debat voelde een beetje als een zombie film," zegt componist Danny Elfman, de man achter de muziek van The Simpsons en de muziek bij de meeste films van Tim Burton. "Alsof hij elk ogenblik kon toeslaan, haar hoofd afrukken en haar hersenen opeten."

Na wat klip en plakwerk met de opnames van het debat, schreef hij er bloedstollende muziek bij en noemde de clip 'Trump Stalks Hillary'. De muziek overstemt Hillary's woorden. Met een beklijvende snaarsectie wordt de angst opgebouwd, shockeffecten en angstaanjagend koor doen de rest.

"Kijken hoe Trump op de loer lag achter Hillary tijdens het debat voelde een beetje als een zombie film," zegt componist Danny Elfman, de man achter de muziek van The Simpsons en de muziek bij de meeste films van Tim Burton. "Alsof hij elk ogenblik kon toeslaan, haar hoofd afrukken en haar hersenen opeten."Na wat klip en plakwerk met de opnames van het debat, schreef hij er bloedstollende muziek bij en noemde de clip 'Trump Stalks Hillary'. De muziek overstemt Hillary's woorden. Met een beklijvende snaarsectie wordt de angst opgebouwd, shockeffecten en angstaanjagend koor doen de rest.