Begin deze week kondigde de Canadese Leslie Feist haar nieuwe plaat aan, nu maakt ze het publiek er extra warm voor met een eerste single. Pleasure is de titeltrack van de plaat, die op 28 april uitkomt en eindelijk opvolging verzekert voor Metals uit 2011.

Pleasure zal wat naar de ruigere kant neigen, aldus Feist, en dat hoor je aan de eerste single. De gitaren klinken wat vuiler, grungy zelfs. Maar haar stem - die op het einde van het nummer in een soort vurige samenzang uitbarst - doet nog even vertrouwd aan.

'Dit is wat ik je al kan vertellen,' aldus la Feist bij de aankondiging van het nieuwe album, 'ik maakte het album de voorbije winter met twee van mijn dichtste vrienden, Mocky en Renaud Le Tang. Ik was ruw, en de takes dus ook. Ik noemde het album Pleasure, alsof ik een zaadje plantte voor wat helderheid.'

Ervaar de pleasure zélf door de song hier te beluisteren. En vergeet uw tickets voor het Brussels Summer Festival niet te boeken, want daar komt Feist op 14 augustus haar volledige album voorstellen.

Begin deze week kondigde de Canadese Leslie Feist haar nieuwe plaat aan, nu maakt ze het publiek er extra warm voor met een eerste single. Pleasure is de titeltrack van de plaat, die op 28 april uitkomt en eindelijk opvolging verzekert voor Metals uit 2011.Pleasure zal wat naar de ruigere kant neigen, aldus Feist, en dat hoor je aan de eerste single. De gitaren klinken wat vuiler, grungy zelfs. Maar haar stem - die op het einde van het nummer in een soort vurige samenzang uitbarst - doet nog even vertrouwd aan. 'Dit is wat ik je al kan vertellen,' aldus la Feist bij de aankondiging van het nieuwe album, 'ik maakte het album de voorbije winter met twee van mijn dichtste vrienden, Mocky en Renaud Le Tang. Ik was ruw, en de takes dus ook. Ik noemde het album Pleasure, alsof ik een zaadje plantte voor wat helderheid.'Ervaar de pleasure zélf door de song hier te beluisteren. En vergeet uw tickets voor het Brussels Summer Festival niet te boeken, want daar komt Feist op 14 augustus haar volledige album voorstellen.