Fi:hP kan een aardige lijst met bevestigde artiesten voorleggen. Het festival dat ieder jaar plaatsvindt aan de Donkvijvers in Oudenaarde wist voor de editie van 2011 enkele klinkende namen te strikken.

Arno en Triggerfinger vormen het Belgische luik van de aankondiging. Ook Shantel & Bucovina Club Orkestar, Kruder & Dorfmeister, Mr.Vegas, het Nederlandse DeWolff, DJ Rolando en Ce'Cile zakken alvast af naar Oost-Vlaanderen. Zij zullen tussen 11 en 14 augustus ten dans spelen in de dj-tent of een van de twee concerttenten.

Pieter Devriese

Fi:hP kan een aardige lijst met bevestigde artiesten voorleggen. Het festival dat ieder jaar plaatsvindt aan de Donkvijvers in Oudenaarde wist voor de editie van 2011 enkele klinkende namen te strikken.Arno en Triggerfinger vormen het Belgische luik van de aankondiging. Ook Shantel & Bucovina Club Orkestar, Kruder & Dorfmeister, Mr.Vegas, het Nederlandse DeWolff, DJ Rolando en Ce'Cile zakken alvast af naar Oost-Vlaanderen. Zij zullen tussen 11 en 14 augustus ten dans spelen in de dj-tent of een van de twee concerttenten.Pieter Devriese