Wat als twee hedendaagse muzikale genieën de handen in elkaar slaan, in dit geval Devonté Hynes (van Blood Orange) en de prettig gestoorde Connan Mockasin? Een prodigieuze song is dan nooit ver weg. Zonder het naar buiten te communiceren werkten beide begenadigde artiesten in het voorjaar aan een EP, genaamd 'Marfa Myths 001 EP'. De eerste single is alvast een pareltje: 'Feelin' Lovely', waarin Connan's zalvende vocals en Dev's subtiele funk ongedwongen mooi in elkaar vloeien.

'Marfa Myths 001 EP' werd opgenomen tijdens het gelijknamige festival in Texas. De samenwerking resulteerde in drie songs. Beluister deze loungy feelgoodtrip.

Wat als twee hedendaagse muzikale genieën de handen in elkaar slaan, in dit geval Devonté Hynes (van Blood Orange) en de prettig gestoorde Connan Mockasin? Een prodigieuze song is dan nooit ver weg. Zonder het naar buiten te communiceren werkten beide begenadigde artiesten in het voorjaar aan een EP, genaamd 'Marfa Myths 001 EP'. De eerste single is alvast een pareltje: 'Feelin' Lovely', waarin Connan's zalvende vocals en Dev's subtiele funk ongedwongen mooi in elkaar vloeien. 'Marfa Myths 001 EP' werd opgenomen tijdens het gelijknamige festival in Texas. De samenwerking resulteerde in drie songs. Beluister deze loungy feelgoodtrip.