Fatboy Slim, een Britse dj, zal op 6 maart een set draaien in het Palace of Westminster. Daar komt het Britse Lagerhuis bijeen. Dat is de belangrijkste kamer van het parlement dat bestaat uit een tweekamerstelsel. In de klokkentoren van het Palace of Westminster hangt de Big Ben. Fatboy Slim is de eerste dj ooit die in het gebouw mag optreden.

De dj is alvast erg enthousiast: "Ik heb al veel unieke plaatsen gespeeld, van Bondi Beach in Australië tot de Muur in China, maar dit optreden wordt misschien wel het uniekste."

De stijl van Fatboy Slim, het alter ego van Norman Cook, wordt big beat genoemd. Het is een combinatie van techno, rock en rythm and blues. Hij scoorde onder meer hits met Right Here, Right Now en Funk Soul Brother. (CM)

Fatboy Slim, een Britse dj, zal op 6 maart een set draaien in het Palace of Westminster. Daar komt het Britse Lagerhuis bijeen. Dat is de belangrijkste kamer van het parlement dat bestaat uit een tweekamerstelsel. In de klokkentoren van het Palace of Westminster hangt de Big Ben. Fatboy Slim is de eerste dj ooit die in het gebouw mag optreden. De dj is alvast erg enthousiast: "Ik heb al veel unieke plaatsen gespeeld, van Bondi Beach in Australië tot de Muur in China, maar dit optreden wordt misschien wel het uniekste." De stijl van Fatboy Slim, het alter ego van Norman Cook, wordt big beat genoemd. Het is een combinatie van techno, rock en rythm and blues. Hij scoorde onder meer hits met Right Here, Right Now en Funk Soul Brother. (CM)