Het gonsde al een tijdje van geruchten over de gezondheidstoestand van de 61-jarige Malcolm, de oudere broer van Angus Young, het meest in het oog springende lid van AC/DC omdat hij altijd optreedt gekleed in een schooluniform. Hij speelde ook al niet mee op "Rock or Bust", de nieuwe plaat van de Australiërs die in december uitkomt.

AC/DC wil volgend jaar een wereldtournee doen met Stevie Young, de neef van Malcolm en Angus, als zanger. Malcolm speelde slaggitaar bij AC/DC. Volgens velen had hij de

leiding in de band en droeg hij de meeste ideeën aan voor songs.

AC/DC, in 1973 opgericht in Sydney door Malcolm en Angus, heeft wereldwijd meer dan 200 miljoen albums verkocht en is bekend van nummers als "Highway to Hell", "Whole Lotta Rosie" en "Thunderstruck". (Belga/LP)

Het gonsde al een tijdje van geruchten over de gezondheidstoestand van de 61-jarige Malcolm, de oudere broer van Angus Young, het meest in het oog springende lid van AC/DC omdat hij altijd optreedt gekleed in een schooluniform. Hij speelde ook al niet mee op "Rock or Bust", de nieuwe plaat van de Australiërs die in december uitkomt. AC/DC wil volgend jaar een wereldtournee doen met Stevie Young, de neef van Malcolm en Angus, als zanger. Malcolm speelde slaggitaar bij AC/DC. Volgens velen had hij de leiding in de band en droeg hij de meeste ideeën aan voor songs. AC/DC, in 1973 opgericht in Sydney door Malcolm en Angus, heeft wereldwijd meer dan 200 miljoen albums verkocht en is bekend van nummers als "Highway to Hell", "Whole Lotta Rosie" en "Thunderstruck". (Belga/LP)