De Grote Kaai van Lokeren verandert deze zomer voor even in een reusachtige dance-tempel. Niemand minder dan Faithless zal op 14 augustus aantreden op de Lokerse Feesten.

De dance-scene was in rouw toen de Britse groep rond Maxi Jazz en Sister Bliss in 2011 besloot de instrumenten neer te leggen. Naar aanleiding van hun twintigjarig jubileum vorig jaar, keerde Faithless terug met een nieuwe concertreeks. Die tournée hebben ze nu verlengd met enkele festivaloptredens.

Met hun debuutsingle 'Salva Mea' wist Faithless zich meteen op de kaart te zetten in 1995. Het nummer werd een hit en scoorde hoge toppen in de hitparades, net als latere singles als 'Insomnia', 'God Is a DJ', 'We Come 1' en 'I Want More'. We vermoeden dat die nummers midden augustus het Lokerse festival in lichterlaaie gaan zetten. (JL)

De Lokerse Feesten vinden plaats van 5 tot en met 14 augustus op de Grote Kaai van Lokeren. Tickets zijn te koop op de website van het festival.

De Grote Kaai van Lokeren verandert deze zomer voor even in een reusachtige dance-tempel. Niemand minder dan Faithless zal op 14 augustus aantreden op de Lokerse Feesten.De dance-scene was in rouw toen de Britse groep rond Maxi Jazz en Sister Bliss in 2011 besloot de instrumenten neer te leggen. Naar aanleiding van hun twintigjarig jubileum vorig jaar, keerde Faithless terug met een nieuwe concertreeks. Die tournée hebben ze nu verlengd met enkele festivaloptredens. Met hun debuutsingle 'Salva Mea' wist Faithless zich meteen op de kaart te zetten in 1995. Het nummer werd een hit en scoorde hoge toppen in de hitparades, net als latere singles als 'Insomnia', 'God Is a DJ', 'We Come 1' en 'I Want More'. We vermoeden dat die nummers midden augustus het Lokerse festival in lichterlaaie gaan zetten. (JL)