De Belgische inzending voor het Junior Eurovisisongfestival 2012 is bekend. De 14-jarige Fabian Feyaerts zal ons land in december vertegenwoordigen op de finale van Junior Eurosong in Amsterdam.

Fabian werd gekozen als winnaar door de kijkers van Ketnet. Wie de finale van de Belgische selectie wilde meepikken moest zaterdagochtend al vroeg op Ketnet afstemmen. In de slotshow streden de vier finalisten om de stemmen van het jonge publiek om zo het felbegeerde ticket naar Amsterdam in handen te krijgen. De vier finalisten waren Fabian, Mai-Li en de Lalaladies. De vierde kandidaat Jana kreeg een wildcard en kon zo nog meestrijden in de finale. Uiteindelijk was het de enige jongen in de finale die zich tot winnaar mocht kronen. We zijn benieuwd hoe ver Fabian het in Amsterdam zal brengen. (LVR)

De Belgische inzending voor het Junior Eurovisisongfestival 2012 is bekend. De 14-jarige Fabian Feyaerts zal ons land in december vertegenwoordigen op de finale van Junior Eurosong in Amsterdam. Fabian werd gekozen als winnaar door de kijkers van Ketnet. Wie de finale van de Belgische selectie wilde meepikken moest zaterdagochtend al vroeg op Ketnet afstemmen. In de slotshow streden de vier finalisten om de stemmen van het jonge publiek om zo het felbegeerde ticket naar Amsterdam in handen te krijgen. De vier finalisten waren Fabian, Mai-Li en de Lalaladies. De vierde kandidaat Jana kreeg een wildcard en kon zo nog meestrijden in de finale. Uiteindelijk was het de enige jongen in de finale die zich tot winnaar mocht kronen. We zijn benieuwd hoe ver Fabian het in Amsterdam zal brengen. (LVR)