Het eerste optreden van Arsenal, gepland op 23 juni, was het op een na snelst uitverkochte in de geschiedenis van het Openluchttheater. De band besloot in overleg met de organisatie een tweede keer op te treden, op 22 juni. Voor dat optreden zijn er nu weer wat tickets vrijgekomen, maar toch doet Arsenal er nog eentje bij op 20 juni. Het festival opent de deuren dus met drie keer Arsenal.

De Belgische acts zijn blijkbaar enorm populair, want ook Daan komt een keertje meer langs. Hij speelt nu op 5 en op 6 september.

De optredens van OLT Rivierenhof spreiden zich over de hele zomervakantie. Andere voorname artiesten op de affiche zijn Patti Smith, Lamb, OMD en Thurston Moore.

Het eerste optreden van Arsenal, gepland op 23 juni, was het op een na snelst uitverkochte in de geschiedenis van het Openluchttheater. De band besloot in overleg met de organisatie een tweede keer op te treden, op 22 juni. Voor dat optreden zijn er nu weer wat tickets vrijgekomen, maar toch doet Arsenal er nog eentje bij op 20 juni. Het festival opent de deuren dus met drie keer Arsenal.De Belgische acts zijn blijkbaar enorm populair, want ook Daan komt een keertje meer langs. Hij speelt nu op 5 en op 6 september.De optredens van OLT Rivierenhof spreiden zich over de hele zomervakantie. Andere voorname artiesten op de affiche zijn Patti Smith, Lamb, OMD en Thurston Moore.