Sinds kort heeft het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in Las Vegas een nieuwe attractie: een beeld van Nicki Minaj. Het werk is gebaseerd op Minajs pose in de videoclip vanAnaconda en toont de zangeres op handen en knieën, met weinig meer dan ondergoed en hoge hakken aan.

Vanaf de onthulling was het beeld razend populair. Na enkele dagen had het zelfs al een eigen Twitteraccount. Uiteraard namen veel bezoekers ook een selfie met de wassen versie van Minaj. De meeste hielden het vrij deftig, maar sommige fans hadden wel heel veel aandacht voor de beroemde rondingen van de zangeres, in was of niet.

Toen er foto's opdoken waarop mannelijke bezoekers standjes simuleerden met de wassen Minaj, was voor Madame Tussauds de maat vol. Het museum liet in een verklaring weten "dat de wassen beelden met respect behandeld moeten worden."

Om daarvoor te zorgen, zet Madame Tussauds nu extra bewakers in rond de wassen versie van Minaj. Het beeld is nook anders opgesteld, zodat het voor bezoekers moeilijker wordt om zich nog aan het werk te vergrijpen.

En Nicki Minaj zelf? Die vindt het allemaal best grappig. Meer nog, haar Instagramaccount staat vol met foto's van haar wassen zelf, inclusief eentje van het Twitteraccount van haar wassen evenbeeld waarop een bezoeker zijn fascinatie toont voor haar achterste.

(JVL)

Sinds kort heeft het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in Las Vegas een nieuwe attractie: een beeld van Nicki Minaj. Het werk is gebaseerd op Minajs pose in de videoclip vanAnaconda en toont de zangeres op handen en knieën, met weinig meer dan ondergoed en hoge hakken aan.Vanaf de onthulling was het beeld razend populair. Na enkele dagen had het zelfs al een eigen Twitteraccount. Uiteraard namen veel bezoekers ook een selfie met de wassen versie van Minaj. De meeste hielden het vrij deftig, maar sommige fans hadden wel heel veel aandacht voor de beroemde rondingen van de zangeres, in was of niet.Toen er foto's opdoken waarop mannelijke bezoekers standjes simuleerden met de wassen Minaj, was voor Madame Tussauds de maat vol. Het museum liet in een verklaring weten "dat de wassen beelden met respect behandeld moeten worden."Om daarvoor te zorgen, zet Madame Tussauds nu extra bewakers in rond de wassen versie van Minaj. Het beeld is nook anders opgesteld, zodat het voor bezoekers moeilijker wordt om zich nog aan het werk te vergrijpen.En Nicki Minaj zelf? Die vindt het allemaal best grappig. Meer nog, haar Instagramaccount staat vol met foto's van haar wassen zelf, inclusief eentje van het Twitteraccount van haar wassen evenbeeld waarop een bezoeker zijn fascinatie toont voor haar achterste.(JVL)