Nick Cave heeft wat moeten sleutelen aan de nieuwe videoclip van 'Jubilee Street', geregisseerd door de Australische regisseur John Hillcoat. Omdat er twee fracties van een seconde een zweem van een borst in te zien was werd de expliciete video gecensureerd. Het dromerige nummer kreeg nu een gekuiste versie.

In het stijlvol filmpje laat de Britse acteur Ray Winstone, een goede vriend van Cave, zich op een kamertje betoveren door vrouwelijk schoons. Bekijk hieronder de officiële 'nieuwe' videoclip.

'Push The Sky Away', het nieuwe album van Nick Cave & The Bad Seeds, ligt op 18 februari in de winkelrekken. (DB)

Nick Cave heeft wat moeten sleutelen aan de nieuwe videoclip van 'Jubilee Street', geregisseerd door de Australische regisseur John Hillcoat. Omdat er twee fracties van een seconde een zweem van een borst in te zien was werd de expliciete video gecensureerd. Het dromerige nummer kreeg nu een gekuiste versie. In het stijlvol filmpje laat de Britse acteur Ray Winstone, een goede vriend van Cave, zich op een kamertje betoveren door vrouwelijk schoons. Bekijk hieronder de officiële 'nieuwe' videoclip.'Push The Sky Away', het nieuwe album van Nick Cave & The Bad Seeds, ligt op 18 februari in de winkelrekken. (DB)