The Real Slim Shady is back met een nieuw nummer. Eminem heeft 'Survival' gelanceerd in de officiële trailer van 'Ghosts', het nieuwe deel in de populaire shooterserie 'Call Of Duty'. De hiphopper haalt voor de gelegenheid zijn agressieve rapstijl boven. De game is navenant.

'Survival' verschijnt in de tracklist van zijn achtste, voorlopig titelloze studioalbum dat in principe nog vóór het einde van het jaar uitkomt. Voor de gamers: 'Call of Duty: Ghosts' verschijnt wereldwijd op 5 november voor de Xbox One, PS4, PC, Xbox 360, PS3 en WiiU.

Eminem is headliner op Dag 1 van Pukkelpop. (DB)

The Real Slim Shady is back met een nieuw nummer. Eminem heeft 'Survival' gelanceerd in de officiële trailer van 'Ghosts', het nieuwe deel in de populaire shooterserie 'Call Of Duty'. De hiphopper haalt voor de gelegenheid zijn agressieve rapstijl boven. De game is navenant.'Survival' verschijnt in de tracklist van zijn achtste, voorlopig titelloze studioalbum dat in principe nog vóór het einde van het jaar uitkomt. Voor de gamers: 'Call of Duty: Ghosts' verschijnt wereldwijd op 5 november voor de Xbox One, PS4, PC, Xbox 360, PS3 en WiiU. Eminem is headliner op Dag 1 van Pukkelpop. (DB)