Eerst was er Ellen Steegen. Toen was er Ellen Steegen, de band. Vervolgens werd dat Homegirl, de band. Die zou normaal aantreden op het Jong Muziek-programma van Theater Aan Zee, maar een maand voor de sessie maakte de groep er een eind aan. Nu is het dus weer Ellen Steegen, de solo-artiest.

Of de split doorsijpelde in het nummer dat Steegen in het Oostendse Fort Napoleon speelde, weten we niet, maar toepasselijk is de song wel. 'You used to be so nice / when you said you want your freedom', croont ze, het vleugje Sharon Van Etten dat in de lucht hangt zomaar wegplukkend.

Luister hier naar de andere livesessies van Jong Muziek 2019.

Eerst was er Ellen Steegen. Toen was er Ellen Steegen, de band. Vervolgens werd dat Homegirl, de band. Die zou normaal aantreden op het Jong Muziek-programma van Theater Aan Zee, maar een maand voor de sessie maakte de groep er een eind aan. Nu is het dus weer Ellen Steegen, de solo-artiest.Of de split doorsijpelde in het nummer dat Steegen in het Oostendse Fort Napoleon speelde, weten we niet, maar toepasselijk is de song wel. 'You used to be so nice / when you said you want your freedom', croont ze, het vleugje Sharon Van Etten dat in de lucht hangt zomaar wegplukkend.