De groep uit Londen bestond negen jaar. "Na wat bijna negen fantastische jaren zijn geweest, laten we jullie weten dat we beslist hebben dat de komende concerten onze laatste tournee als headliner zijn", liet Klaxons weten via Twitter. Een precieze reden voor de stopzetting is niet bekend.

De huidige tournee loopt nog tot en met 31 januari. Alle concerten zullen afgewerkt worden, maar wat de toekomst brengt is onduidelijk.Op 15 november komt de Britse band naar de Botanique in Brussel. Dit concert is volledig uitverkocht.

Klaxons is een band uit Londen die in 2005 het levenslicht zag. In totaal hebben ze drie albums uitgebracht: 'Myths of the Near Future' (2007), 'Surfing Void (2010) en 'Love Frequency' (2014). In 2007 won de band de Mercury Prize voor 'Myths of the Near Future'. Klaxons hebben in het verleden al samengewerkt met LCD Soundsystem, James Murphy en The Chemical Brothers. (LVR)

De groep uit Londen bestond negen jaar. "Na wat bijna negen fantastische jaren zijn geweest, laten we jullie weten dat we beslist hebben dat de komende concerten onze laatste tournee als headliner zijn", liet Klaxons weten via Twitter. Een precieze reden voor de stopzetting is niet bekend. De huidige tournee loopt nog tot en met 31 januari. Alle concerten zullen afgewerkt worden, maar wat de toekomst brengt is onduidelijk.Op 15 november komt de Britse band naar de Botanique in Brussel. Dit concert is volledig uitverkocht.Klaxons is een band uit Londen die in 2005 het levenslicht zag. In totaal hebben ze drie albums uitgebracht: 'Myths of the Near Future' (2007), 'Surfing Void (2010) en 'Love Frequency' (2014). In 2007 won de band de Mercury Prize voor 'Myths of the Near Future'. Klaxons hebben in het verleden al samengewerkt met LCD Soundsystem, James Murphy en The Chemical Brothers. (LVR)