Wie nog dagtickets wil bemachtigen voor Pukkelpop 2015, wacht maar beter niet te lang. Alle tickets voor de openingsdag op donderdag 21 augustus, die bovendien ook recht geven op de Boilerparty de avond voordien, zijn na twee dagen allemaal de deur uit. Kaartjes voor vrijdag en zaterdag zijn nog wel verkrijgbaar, maar verkopen als zoete broodjes, meldt de organisatie. Ook meer dan de helft van de combi-tickets vonden al een koper.

De eerste Pukkelpopdag heeft onder meer Interpol, Jurassic 5, Limp Bizkit, George Ezra, Charles Bradley & His Extraordinaires, Baauer, Boys Noize, Rudimental, Future Islands, Roots Manuva en Seasick Steve op het programma. Met hun donderdagticket kunnen festivalgangers al vanaf woensdagavond 18 uur op het festivalterrein en het openingsfeest slash Boilerparty om 20 uur meepikken.

Dagtickets kosten 95 euro, combitickets 199 euro. Klik hier voor meer info. (DB)

Wie nog dagtickets wil bemachtigen voor Pukkelpop 2015, wacht maar beter niet te lang. Alle tickets voor de openingsdag op donderdag 21 augustus, die bovendien ook recht geven op de Boilerparty de avond voordien, zijn na twee dagen allemaal de deur uit. Kaartjes voor vrijdag en zaterdag zijn nog wel verkrijgbaar, maar verkopen als zoete broodjes, meldt de organisatie. Ook meer dan de helft van de combi-tickets vonden al een koper.De eerste Pukkelpopdag heeft onder meer Interpol, Jurassic 5, Limp Bizkit, George Ezra, Charles Bradley & His Extraordinaires, Baauer, Boys Noize, Rudimental, Future Islands, Roots Manuva en Seasick Steve op het programma. Met hun donderdagticket kunnen festivalgangers al vanaf woensdagavond 18 uur op het festivalterrein en het openingsfeest slash Boilerparty om 20 uur meepikken.Dagtickets kosten 95 euro, combitickets 199 euro. Klik hier voor meer info. (DB)