'Lorde: Your Heroine, How This Young Feminist Broke All the Rules and Succeeded' werd geschreven door Marc Shapiro, een auteur van de New York Times. Het boek zal gaan over haar spectaculaire entree in de muziekwereld, maar ook over haar feministische, intellectuele standpunten.

Shapiro is vol lof over de jonge artieste. 'Het is intrigerend om een boek over haar te schrijven. Ze is zo verdomd tegendraads ten opzichte van de wereld van de popmuziek. Ze is een intellectueel die zich voor haar songs laat inspireren door grote schrijvers en denkers. Dat staat in contrast met de voorspelbare, hedendaagse popmuziek.'

Het boek over Lorde is onder meer te koop via Amazon. (AB)

'Lorde: Your Heroine, How This Young Feminist Broke All the Rules and Succeeded' werd geschreven door Marc Shapiro, een auteur van de New York Times. Het boek zal gaan over haar spectaculaire entree in de muziekwereld, maar ook over haar feministische, intellectuele standpunten.Shapiro is vol lof over de jonge artieste. 'Het is intrigerend om een boek over haar te schrijven. Ze is zo verdomd tegendraads ten opzichte van de wereld van de popmuziek. Ze is een intellectueel die zich voor haar songs laat inspireren door grote schrijvers en denkers. Dat staat in contrast met de voorspelbare, hedendaagse popmuziek.'Het boek over Lorde is onder meer te koop via Amazon. (AB)