Manu Chao concerteert op 11 en 12 juli in de Brusselse Marollen.

De Marollen in Brussel zouden op 11 en 12 juli wel eens de hotste plek van het land kunnen zijn, want dan houdt Manu Chao er halt voor twee exclusieve concerten (de enige in de Benelux!) in het kader van het Brussels Summer Festival. De Franse zanger met Spaanse roots - die met zijn band Mano Negra in de jaren '80 en '90 bekend stond voor hun energieke optredens - is nog altijd hot, zowel van temperatuur als van temperament.

Zijn muziek is een pretpark van reggae, ska, latin, flamenco, een snuifje punk en zeemansliederen, boordevol ritme en groove. Een voorsmaakje.

De herwerkte versie van (Bongo Bong), gespeeld in de legendarisch Abbey Road-studio.

Clandestino

Out Of Time

Mala Vida

Sidi H'bibi

Me Ilaman calle

De Marollen in Brussel zouden op 11 en 12 juli wel eens de hotste plek van het land kunnen zijn, want dan houdt Manu Chao er halt voor twee exclusieve concerten (de enige in de Benelux!) in het kader van het Brussels Summer Festival. De Franse zanger met Spaanse roots - die met zijn band Mano Negra in de jaren '80 en '90 bekend stond voor hun energieke optredens - is nog altijd hot, zowel van temperatuur als van temperament. Zijn muziek is een pretpark van reggae, ska, latin, flamenco, een snuifje punk en zeemansliederen, boordevol ritme en groove. Een voorsmaakje.De herwerkte versie van (Bongo Bong), gespeeld in de legendarisch Abbey Road-studio. Clandestino Out Of Time Mala Vida Sidi H'bibiMe Ilaman calle