Kort voor het concert van de Amerikaanse rockgroep Linkin Park in Kaapstad in Zuid-Afrika hebben hevige rukwinden een stelling met een reclameaffiche omver geblazen. Daarbij viel één dode. Twintig mensen raakten gewond, twaalf fans moesten gehospitaliseerd worden. Het concert waarvoor 45.000 tickets werden verkocht, ging gewoon door.

De eerste officiële cijfers na het tragische voorval spraken van zes gewonden, waarbij twee zwaar gewond. Er intussen een onderzoek ingesteld.

Linkin Park was naar eigen zeggen pas na het concert op de hoogte van het incident. Op hun officiële website reageerden ze aangeslagen en spraken ze hun medeleven en verdriet uit aan het adres van de slachtoffers en hun familieleden.

De populaire rockband was naar Zuid-Afrika afgezakt voor twee concerten. (DB)

Kort voor het concert van de Amerikaanse rockgroep Linkin Park in Kaapstad in Zuid-Afrika hebben hevige rukwinden een stelling met een reclameaffiche omver geblazen. Daarbij viel één dode. Twintig mensen raakten gewond, twaalf fans moesten gehospitaliseerd worden. Het concert waarvoor 45.000 tickets werden verkocht, ging gewoon door.De eerste officiële cijfers na het tragische voorval spraken van zes gewonden, waarbij twee zwaar gewond. Er intussen een onderzoek ingesteld. Linkin Park was naar eigen zeggen pas na het concert op de hoogte van het incident. Op hun officiële website reageerden ze aangeslagen en spraken ze hun medeleven en verdriet uit aan het adres van de slachtoffers en hun familieleden.De populaire rockband was naar Zuid-Afrika afgezakt voor twee concerten. (DB)