De eerste plaat in acht jaar van Metallica - buiten Lulu in samenwerking met Lou Reed dan, komt vrijdag uit. Eerder lanceerden James Hetfield en co al de titeltrackHardwired... to self-destruct, Moth Into Flame en Atlas, Rise!

Maar het kan ambitieuzer, zo blijkt. De metalgroep heeft namelijk voor de andere tracks van hun nieuwste worp óók een videoclip gemaakt. Sinds 18 uur donderdagavond onze tijd wordt er elke twee uur een filmpje gedropt. Telkens mocht een grote muzieksite als Rolling Stone of Pitchfork die als eerste weggeven. Hieronder kun je alle clips bekijken in de volgorde dat ze verschenen zijn.

Dream No More

Confusion

ManUNkind

Now That We're Dead

Here Comes Revenge

Am I Savage?

Halo On Fire

Murder One

Spit Out The Bone

Lords of Summer (bonustrack)

De videoclip is hier te bekijken.

De eerste plaat in acht jaar van Metallica - buiten Lulu in samenwerking met Lou Reed dan, komt vrijdag uit. Eerder lanceerden James Hetfield en co al de titeltrackHardwired... to self-destruct, Moth Into Flame en Atlas, Rise!Maar het kan ambitieuzer, zo blijkt. De metalgroep heeft namelijk voor de andere tracks van hun nieuwste worp óók een videoclip gemaakt. Sinds 18 uur donderdagavond onze tijd wordt er elke twee uur een filmpje gedropt. Telkens mocht een grote muzieksite als Rolling Stone of Pitchfork die als eerste weggeven. Hieronder kun je alle clips bekijken in de volgorde dat ze verschenen zijn.De videoclip is hier te bekijken.