'Ik heb er een geweldig jaar op zitten en dit maakt het helemaal af. Suffolk is de plek die ik thuis noem en ik krijg hier zoveel steun', klonk het opgetogen. De 24-jarige singer-songwriter zag er redelijk onbeholpen uit in zijn toga, maar vindt het wel een hele eer.

'Het is een privilege om dit soort van erkenning te krijgen. Ik kijk ernaar uit om een link uit de bouwen met de universiteit en zijn studenten', vulde hij nog aan. Sheeran zelf heeft nooit zijn opleiding afgemaakt, hij liet de schoolbanken achter zich op zijn zestiende. (AB)

'Ik heb er een geweldig jaar op zitten en dit maakt het helemaal af. Suffolk is de plek die ik thuis noem en ik krijg hier zoveel steun', klonk het opgetogen. De 24-jarige singer-songwriter zag er redelijk onbeholpen uit in zijn toga, maar vindt het wel een hele eer.'Het is een privilege om dit soort van erkenning te krijgen. Ik kijk ernaar uit om een link uit de bouwen met de universiteit en zijn studenten', vulde hij nog aan. Sheeran zelf heeft nooit zijn opleiding afgemaakt, hij liet de schoolbanken achter zich op zijn zestiende. (AB)