Dat laat productiehuis A Gauche De La Lune weten. Het concert van zondagavond in het Koninklijk Circus in Brussel gaat waarschijnlijk niet door, maar een definitieve beslissing volgt nog.

"Na de aanslagen van 13 november 2015 in Parijs en het instellen van de noodtoestand over heel Frankrijk, is het concert van de Eagles of Death Metal dat geprogrammeerd stond voor vanavond in Le Grand Mix geannuleerd. De tickets worden vanaf maandag terugbetaald aan uw verkooppunt.

Onze gedachten gaan uit naar alle slachtoffers en hun familie, en ook naar de bands en iedereen die aanwezig was in de Bataclan." Dat is het persbericht dat productiehuis A Gauche De La Lune zaterdagmorgen uitstuurde.

(Belga)

Dat laat productiehuis A Gauche De La Lune weten. Het concert van zondagavond in het Koninklijk Circus in Brussel gaat waarschijnlijk niet door, maar een definitieve beslissing volgt nog. "Na de aanslagen van 13 november 2015 in Parijs en het instellen van de noodtoestand over heel Frankrijk, is het concert van de Eagles of Death Metal dat geprogrammeerd stond voor vanavond in Le Grand Mix geannuleerd. De tickets worden vanaf maandag terugbetaald aan uw verkooppunt.Onze gedachten gaan uit naar alle slachtoffers en hun familie, en ook naar de bands en iedereen die aanwezig was in de Bataclan." Dat is het persbericht dat productiehuis A Gauche De La Lune zaterdagmorgen uitstuurde. (Belga)