"A.J. Pero had een geweldige kracht. Ik zal waarschijnlijk niet meer in de mogelijkheid zijn met zo iemand in een groep te spelen", schreef gitarist Jay Jay French op Facebook. "Zijn drummen was legendarisch, maar zijn menselijk hart was nog groter".

De agent van Pero, Dan Stenton, zei tegenover nieuwszender CNN dat de drummer waarschijnlijk een hartaanval heeft gekregen. French vertelde dat de muzikant 's morgens in de tourbus is gevonden. Hij is naar een ziekenhuis overgebracht en daar overleden.

"Mijn vriend, mijn broer, mijn collega is vandaag gestorven. Mijn hart is gebroken", twitterde zanger Dee Snider.

Anthony Jude Pero leerde reeds als knaap drummen, luidt het op zijn website. In het begin van de jaren tachtig trad hij toe tot Twisted Sister dat onder meer scoorde met "We're Not Gonna Take It" en "I Wanna Rock". (BELGA)

"A.J. Pero had een geweldige kracht. Ik zal waarschijnlijk niet meer in de mogelijkheid zijn met zo iemand in een groep te spelen", schreef gitarist Jay Jay French op Facebook. "Zijn drummen was legendarisch, maar zijn menselijk hart was nog groter".De agent van Pero, Dan Stenton, zei tegenover nieuwszender CNN dat de drummer waarschijnlijk een hartaanval heeft gekregen. French vertelde dat de muzikant 's morgens in de tourbus is gevonden. Hij is naar een ziekenhuis overgebracht en daar overleden. "Mijn vriend, mijn broer, mijn collega is vandaag gestorven. Mijn hart is gebroken", twitterde zanger Dee Snider.Anthony Jude Pero leerde reeds als knaap drummen, luidt het op zijn website. In het begin van de jaren tachtig trad hij toe tot Twisted Sister dat onder meer scoorde met "We're Not Gonna Take It" en "I Wanna Rock". (BELGA)