De drummer van de Amerikaanse punkgroep Blink-182, de 37-jarige Travis Barker, gaat niet mee met de band op tournee in Australië. Hij zegt af omwille van vliegangst. In september 2008 raakte hij immers zwaargewond bij een crash.

"Het spijt me aan te kondigen dat ik niet met Blink-182 mee op de Australische tournee ga", kondigde de drummer op zijn Facebook-pagina. Hij legde uit dat hij de crash nog niet verwerkt heeft. Bij het ongeluk in de Amerikaanse staat South-Carolina kwamen vier mensen om het leven. De drummer liep zware brandwonden op.

"Ik heb de band mijn zegen gegeven om een andere drummer mee te nemen, als ze de tour nog zonder mij willen doen", aldus Barker. Hij hoopt op een dag naar Australië te reizen, waarschijnlijk dan per boot. (Belga/DB)

De drummer van de Amerikaanse punkgroep Blink-182, de 37-jarige Travis Barker, gaat niet mee met de band op tournee in Australië. Hij zegt af omwille van vliegangst. In september 2008 raakte hij immers zwaargewond bij een crash. "Het spijt me aan te kondigen dat ik niet met Blink-182 mee op de Australische tournee ga", kondigde de drummer op zijn Facebook-pagina. Hij legde uit dat hij de crash nog niet verwerkt heeft. Bij het ongeluk in de Amerikaanse staat South-Carolina kwamen vier mensen om het leven. De drummer liep zware brandwonden op. "Ik heb de band mijn zegen gegeven om een andere drummer mee te nemen, als ze de tour nog zonder mij willen doen", aldus Barker. Hij hoopt op een dag naar Australië te reizen, waarschijnlijk dan per boot. (Belga/DB)