De promotiecampagne voor Drakes nieuwe album draait op volle toeren. Gisteren stuurde de rapper een mysterieuze tweet met een tijdstip en een adres de wereld in. Honderden fans van de Canadees snelden naar de locatie waar een pop-up shop was opgezet. Er werden gratis T-shirts en polsbandjes weggegeven. Drake was zelf niet aanwezig.

Eerder deze maand loste de rapper ook al twee nieuwe songs 'One Dance' en 'Pop Style'. Die laatste is een samenwerking met Jay Z en Kanye West. Het nieuwe album van Drake Views From The 6 verschijnt op 29 april. (EL)

De promotiecampagne voor Drakes nieuwe album draait op volle toeren. Gisteren stuurde de rapper een mysterieuze tweet met een tijdstip en een adres de wereld in. Honderden fans van de Canadees snelden naar de locatie waar een pop-up shop was opgezet. Er werden gratis T-shirts en polsbandjes weggegeven. Drake was zelf niet aanwezig.Eerder deze maand loste de rapper ook al twee nieuwe songs 'One Dance' en 'Pop Style'. Die laatste is een samenwerking met Jay Z en Kanye West. Het nieuwe album van Drake Views From The 6 verschijnt op 29 april. (EL)