Drake heeft nieuw materiaal klaar. Tijdens de laatste uitzending van zijn Ovo Sound Radio Show op de Amerikaanse radiozender Beats 1 liet de Canadese rapper zijn nieuwe single 'Summer Sixteen' horen. Bovendien kondigde Drake ook aan dat zijn album 'Views From The 6' in april in de rekken zal liggen.

In 'Summer Sixteen' antwoordt Drake op president Obama, die in een recent interview Kendrick Lamar verkoos boven de rapper uit Toronto: Tell Obama that my verses are like the whips that he in/ They bulletproof. Wie de single wilt horen, kan voorlopig enkel terecht op iTunes.

Bekijk het interview van Obama vanaf 17:10 voor zijn antwoord op de vraag wie een rap battle zou winnen: Drake of Kendrick Lamar?

(JL)

Drake heeft nieuw materiaal klaar. Tijdens de laatste uitzending van zijn Ovo Sound Radio Show op de Amerikaanse radiozender Beats 1 liet de Canadese rapper zijn nieuwe single 'Summer Sixteen' horen. Bovendien kondigde Drake ook aan dat zijn album 'Views From The 6' in april in de rekken zal liggen. In 'Summer Sixteen' antwoordt Drake op president Obama, die in een recent interview Kendrick Lamar verkoos boven de rapper uit Toronto: Tell Obama that my verses are like the whips that he in/ They bulletproof. Wie de single wilt horen, kan voorlopig enkel terecht op iTunes.Bekijk het interview van Obama vanaf 17:10 voor zijn antwoord op de vraag wie een rap battle zou winnen: Drake of Kendrick Lamar?(JL)