De Amerikaanse rapper zal niet optreden op het concert voor de Grammy-nominaties in Los Angeles.

Volgens TMZ kwam de rapper op het laatste moment in de knoei met zijn agenda, waardoor hij het optreden in Los Angeles moest afzeggen. Dat is een behoorlijke tegenvaller voor de organisatie, want die gaf aan dat het optreden van Drake een van de top-acts van de avond ging worden. In een verklaring valt te lezen dat Drake zich verontschuldigt bij zijn fans.

Zijn agenda laat het optreden niet toe, al is het niet geheel duidelijk waarom de rapper het optreden op de Grammy's nu juist moest afzeggen. Op de website van de rapper staat er namelijk geen ander concert gepland. Een reactie wou de zanger aan TMZ alvast niet geven.

Teleurgestelde fans kunnen wel nog rekenen op een optreden van Lorde, Taylor Swift en Katy Perry tijdens de bekendmaking van de genomineerden voor de Grammy Awards. (LVR)

De Amerikaanse rapper zal niet optreden op het concert voor de Grammy-nominaties in Los Angeles. Volgens TMZ kwam de rapper op het laatste moment in de knoei met zijn agenda, waardoor hij het optreden in Los Angeles moest afzeggen. Dat is een behoorlijke tegenvaller voor de organisatie, want die gaf aan dat het optreden van Drake een van de top-acts van de avond ging worden. In een verklaring valt te lezen dat Drake zich verontschuldigt bij zijn fans. Zijn agenda laat het optreden niet toe, al is het niet geheel duidelijk waarom de rapper het optreden op de Grammy's nu juist moest afzeggen. Op de website van de rapper staat er namelijk geen ander concert gepland. Een reactie wou de zanger aan TMZ alvast niet geven. Teleurgestelde fans kunnen wel nog rekenen op een optreden van Lorde, Taylor Swift en Katy Perry tijdens de bekendmaking van de genomineerden voor de Grammy Awards. (LVR)