Op de Academy of Country Music Awards in Los Angeles is Jason Aldean tot entertainer van het jaar uitgeroepen, de belangrijkste trofee op de lijst. Chris Stapleton kaapte de prijs weg in de categorieën beste album, beste song, beste mannelijke zangstem en mannelijke nieuwkomer van het jaar. Country-koningin Miranda Lambert verzilverde haar zesde nominatie als beste vrouwelijke zangeres.

Maar blikvanger van de avond was Dolly Parton, 70 inmiddels, die een paar van haar successen in duet met Katy Perry bracht.

Reuters
© Reuters
Op de Academy of Country Music Awards in Los Angeles is Jason Aldean tot entertainer van het jaar uitgeroepen, de belangrijkste trofee op de lijst. Chris Stapleton kaapte de prijs weg in de categorie├źn beste album, beste song, beste mannelijke zangstem en mannelijke nieuwkomer van het jaar. Country-koningin Miranda Lambert verzilverde haar zesde nominatie als beste vrouwelijke zangeres. Maar blikvanger van de avond was Dolly Parton, 70 inmiddels, die een paar van haar successen in duet met Katy Perry bracht.