De Belgisch-Griekse broers stootten de Nederlandse Dj Hardwell van de eerste plaats. Hij stond de afgelopen twee jaar bovenaan. Het publiek stelt de lijst samen, dit jaar voor de negentiende keer.

Dimitri Vegas & Like Mike zijn de artiestennamen van Dimitri en Michael Thivaios. Ze zijn van Griekse afkomst en groeiden op in Willebroek. Eerder wonnen de broers onder meer een MTV Europe Music Award.

Het is de eerste keer dat een Belg bovenaan de dj-lijst prijkt.

Vorig jaar stonden Dimitri Vegas & Like Mike al op plaats twee, in 2013 op plaats zes. Net als vorig jaar komen vier van de vijf beste dj's uit Nederland: naast Dj Hardwell zijn dat Martin Garrix, Armin van Buuren en Tiësto.

(Belga/RR)

De Belgisch-Griekse broers stootten de Nederlandse Dj Hardwell van de eerste plaats. Hij stond de afgelopen twee jaar bovenaan. Het publiek stelt de lijst samen, dit jaar voor de negentiende keer.Dimitri Vegas & Like Mike zijn de artiestennamen van Dimitri en Michael Thivaios. Ze zijn van Griekse afkomst en groeiden op in Willebroek. Eerder wonnen de broers onder meer een MTV Europe Music Award. Het is de eerste keer dat een Belg bovenaan de dj-lijst prijkt. Vorig jaar stonden Dimitri Vegas & Like Mike al op plaats twee, in 2013 op plaats zes. Net als vorig jaar komen vier van de vijf beste dj's uit Nederland: naast Dj Hardwell zijn dat Martin Garrix, Armin van Buuren en Tiësto. (Belga/RR)