Na vijf jaar brengt de Engelse zangeres Dido een nieuwe plaat uit. Het album werd geproduceerd door haar broer Rollo, die we kennen van Faithless. Dat staat te lezen op de officiële website van de zangeres.
Dido Armstrong (41) komt na vijf jaar terug met een gloednieuw album 'Girl Who Got Away'. De plaat zou begin maart verschijnen. De eerste single van het album is 'No Freedom'.

Haar nieuwe plaat, haar vierde in totaal, werd grotendeels geproduceerd door haar bekende broer Rollo. Hij is ook producer van Faithless.

Dido werd wereldberoemd door haar duet 'Stan' met Eminem. Wereldwijd werden hiervan meer dan 29 miljoen exemplaren verkocht. Ze Haar debuutalbum 'No Angel' verscheen in 2001. Later volgden nog de platen 'Life For Rent' en 'Safe Trip Home'. Ze nam even een muzikale pauze om zich te richten op haar gezin, in 2011 kreeg ze een zoon Stanley, maar nu is ze weer helemaal terug. (LVR)

Na vijf jaar brengt de Engelse zangeres Dido een nieuwe plaat uit. Het album werd geproduceerd door haar broer Rollo, die we kennen van Faithless. Dat staat te lezen op de officiële website van de zangeres. Dido Armstrong (41) komt na vijf jaar terug met een gloednieuw album 'Girl Who Got Away'. De plaat zou begin maart verschijnen. De eerste single van het album is 'No Freedom'. Haar nieuwe plaat, haar vierde in totaal, werd grotendeels geproduceerd door haar bekende broer Rollo. Hij is ook producer van Faithless. Dido werd wereldberoemd door haar duet 'Stan' met Eminem. Wereldwijd werden hiervan meer dan 29 miljoen exemplaren verkocht. Ze Haar debuutalbum 'No Angel' verscheen in 2001. Later volgden nog de platen 'Life For Rent' en 'Safe Trip Home'. Ze nam even een muzikale pauze om zich te richten op haar gezin, in 2011 kreeg ze een zoon Stanley, maar nu is ze weer helemaal terug. (LVR)