In België zit dEUS nog onder contract bij Universal, maar in de rest van de wereld wordt de zesde langspeler van Tom Barman en co door PIAS uitgebracht. Vanmiddag tekende de voltallige groep, in het bijzijn van hun manager Christian Pierre, bij PIAS in Anderlecht een contract voor meerdere albums.

'Wij zijn van origine een Belgisch bedrijf, dus je kunt je voorstellen hoe trots we zijn. Dit is een mooi huwelijk,' vertelde Léon Happé - A&R-manager Benelux van PIAS - aan de Nederlandse publieke omroep VPRO.

De opvolger van 'Vantage Point' uit 2008 is momenteel volop in de maak. Eind maart of begin april ligt hij in de winkelrekken. De afgelopen festivalzomer verklapte Tom Barman dat het wellicht een dubbel-cd wordt.

Bekijk hier een live-uitvoering van 'Paper Bones', een nieuw nummer dat dEUS in 2009 ook ondermeer op Pukkelpop speelde.

Michael Ilegems

In België zit dEUS nog onder contract bij Universal, maar in de rest van de wereld wordt de zesde langspeler van Tom Barman en co door PIAS uitgebracht. Vanmiddag tekende de voltallige groep, in het bijzijn van hun manager Christian Pierre, bij PIAS in Anderlecht een contract voor meerdere albums. 'Wij zijn van origine een Belgisch bedrijf, dus je kunt je voorstellen hoe trots we zijn. Dit is een mooi huwelijk,' vertelde Léon Happé - A&R-manager Benelux van PIAS - aan de Nederlandse publieke omroep VPRO. De opvolger van 'Vantage Point' uit 2008 is momenteel volop in de maak. Eind maart of begin april ligt hij in de winkelrekken. De afgelopen festivalzomer verklapte Tom Barman dat het wellicht een dubbel-cd wordt. Bekijk hier een live-uitvoering van 'Paper Bones', een nieuw nummer dat dEUS in 2009 ook ondermeer op Pukkelpop speelde. Michael Ilegems