Het nieuwe album van dEUS staat gepland voor september, maar het wachten duurt ook voor de band zelf blijkbaar te lang. Onlangs kwam een filmpje online met beelden uit de studio.

Op de beelden zien we hoe de band zich uitstekend lijkt te amuseren tijdens de opnames van 'Keep You Close' (want zo heet de nieuwe plaat). Vooral Tom Barman springt en danst wel heel uitbundig op de tonen van 'Dark Sets In', een nieuw nummer met een zanglijn van Greg Dulli van onder meer Afghan Whigs. Eerder zei Barman al met de nieuwe plaat te mikken op de dansvloer, en vergeleek hij 'Keep You Close' met een mojito.

Op de webpagina kunnen fans ook hun e-mailadres achterlaten, om op de hoogte te blijven van nieuws over de nieuwe plaat. Volgens de geruchten wordt 'Constant Now' de eerste single, en deze zal wellicht niet lang meer op zich laten wachten. (MD)

Het nieuwe album van dEUS staat gepland voor september, maar het wachten duurt ook voor de band zelf blijkbaar te lang. Onlangs kwam een filmpje online met beelden uit de studio. Op de beelden zien we hoe de band zich uitstekend lijkt te amuseren tijdens de opnames van 'Keep You Close' (want zo heet de nieuwe plaat). Vooral Tom Barman springt en danst wel heel uitbundig op de tonen van 'Dark Sets In', een nieuw nummer met een zanglijn van Greg Dulli van onder meer Afghan Whigs. Eerder zei Barman al met de nieuwe plaat te mikken op de dansvloer, en vergeleek hij 'Keep You Close' met een mojito. Op de webpagina kunnen fans ook hun e-mailadres achterlaten, om op de hoogte te blijven van nieuws over de nieuwe plaat. Volgens de geruchten wordt 'Constant Now' de eerste single, en deze zal wellicht niet lang meer op zich laten wachten. (MD)