De band was ei zo na gesplitst toen ze aan de opnames van hun album 'One By One' begonnen. Foo Fighters hadden er een vermoeiende tournee opzitten en drummer Taylor Hawkins herstelde van een overdosis drugs die hem bijna fataal was. Geen beste omstandigheden om te beginnen aan een nieuwe plaat. Dave Grohl zette de opnames stop.

Een aantal jaren geleden waren er al snippets gelekt van deze zogenaamde 'Million Dollar Demos', maar nu zijn er twee volledige tracks te beluisteren. Het gaat om de nummers 'Come Back' en 'Have It All'. Zoals je wel mag verwachten van demomateriaal klinkt het rauwer dan de gelikte studioversies.

Foo Fighters sluit op zaterdag 18 augustus Pukkelpop af.

De band was ei zo na gesplitst toen ze aan de opnames van hun album 'One By One' begonnen. Foo Fighters hadden er een vermoeiende tournee opzitten en drummer Taylor Hawkins herstelde van een overdosis drugs die hem bijna fataal was. Geen beste omstandigheden om te beginnen aan een nieuwe plaat. Dave Grohl zette de opnames stop.Een aantal jaren geleden waren er al snippets gelekt van deze zogenaamde 'Million Dollar Demos', maar nu zijn er twee volledige tracks te beluisteren. Het gaat om de nummers 'Come Back' en 'Have It All'. Zoals je wel mag verwachten van demomateriaal klinkt het rauwer dan de gelikte studioversies. Foo Fighters sluit op zaterdag 18 augustus Pukkelpop af.