Deep in the Woods vindt dit jaar voor de tweede keer plaats, opnieuw in het vakantiecentrum Massembre, gelegen in Heer-Sur-Meuse tegen de Franse grens. Het festival zweert bij folk en roots.

Dat zie je aan de eerste artiesten op de affiche. De opvallendste namen zijn die van Liesa Van Der Aa en Kiss the Anus of a Black Cat. Daarnaast kiest Deep in the Woods voor minder bekende talenten zoals de Luikse multi-instrumentalist Gaëten Streel, improvisatieformatie Soumonces! en de Brusselse gitarist Absolonne Raphael alias Spookhuisje.

Deep in the Woods vindt plaats van 7 tot en met 9 september. Tickets kosten 25 euro. De twee overnachtingen kosten 22 euro (budgetprijs) en 118 euro voor wie meer comfort wil. (JVP)

Deep in the Woods vindt dit jaar voor de tweede keer plaats, opnieuw in het vakantiecentrum Massembre, gelegen in Heer-Sur-Meuse tegen de Franse grens. Het festival zweert bij folk en roots. Dat zie je aan de eerste artiesten op de affiche. De opvallendste namen zijn die van Liesa Van Der Aa en Kiss the Anus of a Black Cat. Daarnaast kiest Deep in the Woods voor minder bekende talenten zoals de Luikse multi-instrumentalist Gaëten Streel, improvisatieformatie Soumonces! en de Brusselse gitarist Absolonne Raphael alias Spookhuisje. Deep in the Woods vindt plaats van 7 tot en met 9 september. Tickets kosten 25 euro. De twee overnachtingen kosten 22 euro (budgetprijs) en 118 euro voor wie meer comfort wil. (JVP)