Hardwired... to Self-Destruct, het nieuwe album van Metallica komt uit op 18 november. Na Hardwired en Moth Into Flame komt de derde single, Atlas, Rise!, op 31 oktober uit.

Wie de single een halfuur vroeger wil horen, kan dat. Vanaf 28 oktober verspreiden James Hetfield en de zijnen exclusieve Halloweenmaskers via platenzaken wereldwijd. In die maskers staat een code waarmee je Atlas, Rise! kunt beluisteren. Op de website van de Metallica vind je de volledige lijst met deelnemende verkooppunten. Daarop staan twee Belgische platenzaken, de Billboard in Roeselare en Top Disc in Turnhout. (BELGA/JVL)

Hardwired... to Self-Destruct, het nieuwe album van Metallica komt uit op 18 november. Na Hardwired en Moth Into Flame komt de derde single, Atlas, Rise!, op 31 oktober uit. Wie de single een halfuur vroeger wil horen, kan dat. Vanaf 28 oktober verspreiden James Hetfield en de zijnen exclusieve Halloweenmaskers via platenzaken wereldwijd. In die maskers staat een code waarmee je Atlas, Rise! kunt beluisteren. Op de website van de Metallica vind je de volledige lijst met deelnemende verkooppunten. Daarop staan twee Belgische platenzaken, de Billboard in Roeselare en Top Disc in Turnhout. (BELGA/JVL)